27.2 Jeg vil være Chefen!

Jeg vil være chefen !


MANDAG 27.FEBRUAR 2017  -  15:00-17:00  -  DONG ENERGY, NESA ALLÈ 1, 2820 GENTOFTEModulets  faglige indhold


DANSK ERHVERSLIVS PROFILER  GIVER ET BUD PÅ HVAD GOD LEDELSE ER 


Dygtige ledere fra dansk erhvervsliv  giver personlige bud på god ledelse.Det vil du lære


Et indblik i den rene lederrole. Kan du se dig selv i rollen - måske et kariere valg?


 

JACOB DØRING PEDERSEN

Jacob Døring  er stifter af og partner i  Rosted & Partners, og har tidligere været  leder hos rådgivningsfirmaet Deloitte. Hør om jobbet som ung leder i en organisation af high performers og det at gøre gode medarbejdere endnu bedre. Få et indblik i den energi en ung leder ofte lægger i jobbet og den indre stemme, der siger ”jeg kan godt – jeg skal vise dem skal jeg!” Jacob er i dag en del af  ledelsen af Junior Chamber International i Danmark – en organisation for nutidens talenter og fremtidens ledere, hvor der er mulighed for at opbygge lederkompetencer gennem projekter i samarbejde med erhvervslivet.


LARS HANSEN

Lars Hansen er Programme Director i Mannaz. Han har en baggrund fra den finansielle sektor, hvor han i 17 år har været i forskellige lederroller. De seneste 7 år har Lars arbejdet som intern og ekstern konsulent med speciale i implementering af strategien gennem struktur på forandringer og derigennem opnåelse af resultater. Gennemgående for hans arbejde er at skabe tillid i organisationen, så potentialet kan realiseres – dette gennem opbygning af stærke relationer.


THOMAS DALSGAARD

For at kunne lede andre skal du først kunne lede dig selv. Og det er sværere end nogensinde. Du stiller sikkert store krav til dig selv, men hvornår er godt godt nok? Du har mange muligheder på et stadig mere fleksibelt arbejdsmarked, så hvad vælger du til og hvad vælger du fra? Du har travlt, så hvordan holder du fokus og træffer de rigtige beslutninger? Thomas Dalsgaard vil give sit perspektiv på, hvordan du håndterer det moderne arbejdsmarkeds store krav og leder dig selv, så du bedre kan træde i karakter som leder for andre.


Thomas har været i DONG Energy siden 2008 og er nu Executive Vice President med ansvaret for Bioenergy & Thermal Power, hvis fokus bl.a. er at sikre effektiv og fleksibel produktion af el og varme samt konvertere de danske kraftvarmeværker fra fossile brændsler til bæredygtig biomasse. Han er uddannet fra Aarhus Universitet med en Msc i Economics i 1993.Modul facilitator


MARTIN B. BROLIN
Arkiv   


TIDLIGERE PRÆSENTATIONER AF  HENNING DYREMOSE, ANDERS ELDRUP & ANDRE

LEDER.forendag seminarer har været hostet af DONG og Tryg since 2012


VÆRT

 


SPONSORER

 

Facebook Event
Apple Calendar
Google Calendar


KALENDER

 

Add to your own calendar


FOREDRAG