26.2 Gamle værdier i en ny verden

SPONSOR

 


VÆRT

 

KALENDER

 

Facebook Event
Apple Calendar
Google Calendar

Gamle værdier  i en disruptet verden


SØNDAG 26.FEBRUAR - 10:00-13:00 - BORUGAARD GYMNASIUM, BALLERUPModulets faglige indhold


Når mange klarer sig lige godt rent fagligt, hvorfor er der så nogen, som bare opnår mere og større tilfredshed i livet end andre? Handler det kun om at kende bestemte teorier og kunne udføre bestemte funktioner, eller at man er  introvert/ekstrovert? Eller skyldes det rent faktisk, at de lever ud fra nogle værdier, som gør en forskel?


Mange unge i dag vil have fleksibilitet og autonomi, men hvordan får man det flettet sammen med den omgivende verden, så man opnår de bedst mulige resultater? Hør om og deltag i diskussion om de værdier, som vi synes gør en forskel i, hvordan du opfattes af andre (og dig selv), og der med hvilke muligheder du får i livet…


Det vil du lære


HVORFOR KLARER NOGEN SIG BARE BEDRE END ANDRE?


Et indblik i hvordan de gamle værdier kan gøre en forskel i din hverdag – selv i en disruptet verden.


Gruppen bag denne workshop har erfaring fra forskellige dele af erhvervslivet – lige fra at være selvstændig konsulent over Master Data Manager og HR chef til tidligere direktør i realkredit verdenen. Vi ønsker at bibringe jer viden om, hvad vi har oplevet gør en forskel også når der sker store forandringer omkring os; erfaringer som grundlag for dialog - krydret med en smule teori.
  

 
Facilitering


KONCEPT: BODIL FOGH HANSEN

FACILITATOR:   MOGENS W. BROLIN   

Tilføj til din egen kalender


INSTRUKTØRER


Bodil Fogh Hansen

Jørgen Agergaard

Jørgen Hansen

Diana Søe SandellKONCEPT