Om

LEDER.FORENDAG ER PERSONLIG UDVIKLING I SAMARBEJDE

MED UDDANNELSES-INSTITUTIONER OG IDRÆTSFORENINGER.

Video testimonials - Gymnasie elever

"

MARIE KRABBE, DIF

LEDER FOR EN DAG er et win-win initiativ, som kan være til inspiration for idrætsforeninger i hele landet. Ressourcestærke unge får tilbudt er kort uddannelse i ledelse, coaching og kommunikation, som de kan bruge i flere sammenhænge - både som frivillige og professionelt, og idrætsforeningerne får mulighed for at rekruttere flere unge kvalificerede trænere. LEDER FOR EN DAG kan efter min mening være nøglen til fortsat at sikre kvalificerede trænere i foreningerne."

JACOB DØRING PEDERSEN, JCI

Det har været skønt at samarbejde med en professionelt arbejdende partner i form af LFED, som helt tydeligt er med til at gøre en forskel for de her unge mennesker. Man oplever en energi og en gejst, som vi hos JCI kun kan være stolte af at være en del af. LFED virker! Det virker for børnene, der har en fantastisk dag sammen med de unge, og det virker for de unge, som udvikler sig for hvert step i forløbet. Som landsdækkende organisation for unge lederaspiranter, ser vi store perspektiver i det fremadrettede samarbejde med LFED.KLAUS JAKOBSEN, HR-CHEF

HR-chef og lærer i erhvervsøkonomi på Birkerød Gymnasium, Klaus Nørby Jakobsen har mere end svært ved at få armenen ned. "For os er det en fantastisk mulighed for at få praktisk erfaring med, hvordan man håndterer for eksempel to ni-årige, der har tabt en kamp, så de får en god oplevelse alligevel. Det er en rigtig god måde at lære om coaching i undervisningen frem for bare at sidde på skolebænken," siger han til Rudersdal Avis."

"

CHRISTIAN W. RIX, KRUSES GYM

LEDER FOR EN DAG forløbet har ændret min tankegang på forskellige punkter ..."

MARIA F. BJØRN, BIRKERØD GYM

At være med i LEDER FOR EN DAG har givet mig meget mere end gode oplevelser ..."

FLERE TESTIMONIALS

Læs flere testimonials fra samarbejds-partnere, deltagere og presse.


1.200 COACHES  SIDEN 2010


Siden starten i 2010 har over 500 udskolingselever og 700 gymnasieelever gennemført LEDER.forendag.


MOGENS W. BROLIN

LEDER.forendag

eWAB ApS, CVR-nr 42929050

mogens@lederforendag.dk

Mob 3070 2233

Testimonials

 


Vil du lege med?

LÆRINGSPARTNER?

Som  skole, gymnasium, idrætsforening, virksomhed eller som personlig frivillig kan du  være med til at udvikle LEDER.forendag.


Virksomhedens studentermedhjælpere fra uddannelsesinstitutioner som KU, CBS og RUC, er en del af virksomhedenes fremtid! Ved at tilbyde studentermedhjælpere et LEDER.forendag forløb udvikler virksomheden egne medarbejdere - og støtter samtidig kompetenceløftet af dansk ungdom generelt.


SPONSORPARTNER?

LEDER.forendag kan hjælpe dig med eksponering. Og du kan støtte det  frivilige læringsforløb, det blev blev regionsvinder om Danskernes Idrætspris 2015.

 

Om LEDER.forendag

EN INTENSIV REJSE I DANNELSE OG PERSONLIG UDVIKLING


LEDER.Forendag er en introduktion til ledelse og et af Danmarks største ProjektFrivillig projekter. Siden starten i 2010 har over 1.300 gymnasieelever investeret 18.000 timers frivilligt arbejde i LEDER.forendag til glæde for tusindvis af folkeskoleelever under sportsstævner i AllerødFarum, Værløse, Rudersdal & Hvidovre. Parallelt har 500 udskolingselever fuldført COACH.forendag. Projektet er beskrevet i bogen Unge mUligheder og i magasinet Lederne. Med støtte fra bl.a. JCI, Lederne, Michael Frost Coaching, Jon.dk, Insights, Projektfrivillig, DVBF, True North, Tryg, Würtz-Consult, Danske Bank og DONG energy tilrettelægger TEAMbrolin en introduktion til leder-rollen. Henning Dyremose, Anders Eldrup,Bolette Christensen, Mikael Trolle, Morten Hübbe og Kasper Hjulmand har også bidraget med foredrag - kun for LEDER.forendag deltagere. Forløbet vandt i november 2014 hovedstadsregionsfinalen om Danskernes Idrætspris. Gennem overbygningen LederForEnDag Mentors inspireres en studerende af en etableret erhvervsleder.


SEND BESKED TIL LEDER.forendag

 
 
 
 

Kontakt

HVEM STÅR BAG  LEDER.FORENDAG?

Det var brødrene Martin B. Brolin og Mogens W. Brolin, der først som trænere og ledere i lokale idrætsforeninger og siden gennem aktiviteter i foreningen UngPower og virksomheden TEAMbrolin startede LEDER.forendag i 2010, og det er stadig Mogens, der står bag  og udvikler initiativet i dag - i samarbejde med lærere i deltagende skoler og ungdomsuddannelser og instruktører/trænere i samarbejdende idrætsforeninger.


Nuværende og tidligere Samarbejdspartnere


TAK TIL SPONSORER OG SAMARBEJDSPARTNEREVision

EN INTENSIV REJSE I DANNELSE OG PERSONLIG UDVIKLING


.forendag forløbene er en intensiv rejse i personlig udvikling og dannelse for unge, der vil gøre en forskel.  LEDER.forendag vandt region København om Danskernes Idrætspris 2015. I nomineringen lød det:

Initiativet LEDER.forendag (LFED) afvikles årligt ifbm. store sportsstævner, hvor coaches skaber nærhed og kvalitet til 2.500 skoleelever alene i Furesø. LFED har disse mål:

  • Skabe en succes oplevelse for ressourcestærke unge 16-20 årige ifbm. coaching/træning af børn
  • Uddanne ressourcestærke unge i ledelse, coaching, kommunikation, mennesketyper, personlig udvikling. En mini uddannelse på ca. 20 timer fordelt på 3 uger.
  • Facilitere at flere unge bliver trænere i idrætsklubber. Både nu mens de læser, men også når de senere bliver forældre
  • Rekruttere spillere til lokale kidsvolley klubber.

LFED startede i 2010 i Farum, og er nu også i Rudersdal og Hvidovre. Programmet er sammensat af 3-4 forberedelses moduler á 2-3 timer, en coaching dag á 7 timer, og afslutningsmoduler á 2 timer hvor man er hjælpetræner ude i en klub. Der udstedes et LFED bevis dokumentation for de nye kompetencer. Der udstedes desuden et Projekt FrivilligBevis hvis man som forventet når minimum 20 timer.


Initiativet er udviklet i Furesø, og senere introduceret i Værløse, Rudersdal og Hvidovre. Flere end 1.200 elever fra 5 skoler og 12 gymnasier i Farum, Værløse, Rudersdal, Hvidovre, Valby og Ballerup har siden 2010 gennemført .forendag. Læs mere: