FAQ - Spørgsmål & svar

FAQ   


FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM LEDER.FORENDAG


Jeg håber, at du som LEDER.forendag deltager har lyst til at kontakte mig med kommentarer og spørgsmål, som kan gøre dit udbytte størst muligt. Se ofte stillede spørgsmål og svar nedenfor.


Mogens W. Brolin, 3070 2233, mogens@lederforendag.dk


Hvornår udskrives diplomerne?


LEDER.forendag diplomet og  Frivilligbeviset udstedes og sendes via email 2 gange årligt.


Hvordan optjenes ekstra timer til Frivillig-beviset?


Læs mere om Frivilligbeviset som udstedes i samarbejde med ProjektFrivillig.


Hvordan holder jeg mig bedst orienteret?


facebook orienteres der løbende om forløbet, og der kan du stille spørgsmål.

Tak fordi du synes godt om.!


Hvor og hvornår?


I programmet er der for hvert modul, f.eks. Jeg vil være chefen! beskrevet tidspunkt og sted. På facebook kan du under begivenheder finde transportvejledning med rutebeskrivelser.


Hvor meget kan/skal jeg deltage i?


Du skal deltage i mindst ét kompetencemodul i perioden 25.2 - 6.3 for at kunne coache under stævnet 7.-11.3. På hvert kompetencemodul træner du kompetencer, som du anvender under stævnet - og ikke mindst i dine studier og senere i livet!


Du kan deltage i op til otte moduler. Dog er der venteliste på flere moduler pga. stor tilslutning i 2016. Din tilmeldingsstatus på hvert enkelt modul fremgår af deltagerlisten.


Hvordan vælger jeg moduler?


Du vælger hvilke moduler du ønsker at deltage i på siden modulvalg. Hvis du skifter mening, kan du gå ind på den side igen.Hvilken dag skal jeg være coach?


Du skal være coach én af dagene i uge 10 eller 11, altså 6. - 17. marts 2017, under Danmarks største Kidsvolley skolestævner. Du angiver preferencer via modulvalg. Din tildelte stævnedato oplyses via sms og email ca 23.februar 2017 - og vil derefter fremgå af deltagerlisten.Kan man deles om at være coach for ét hold?


Som udgangspunkt lærer du mest af at påtage dig ansvaret som coach alene, og det har over 1.000 gjort før dig - også elever på 6., 8. og 9. klassetrin i folkeskolen. Men du og én anden kan sagtens på forhånd aftale at være fælles om ansvaret for ét hold, som består af 4-6 folkeskolerelever der går i 2. - 6.klasse. Hvis I vil dele ansvaret, skal I give besked, når I tilmelder jer eller hurtigst muligt.