02-3 kl 15-17 Lead to Happiness

Module Organizer


FACILITATOR: MOGENS W. BROLIN











Presentation Archive   


VIEW HISTORIC PRESENTATIONS FROM HENNING DYREMOSE, ANDERS ELDRUP & MORE IN ARCHIVE


 HOST

 


SPONSORS

 

CALENDAR

 

Facebook Event
Apple Calendar
Google Calendar

Add to your own calendar


SPEAKERS

 

LEADER.foraday seminars have been hosted by Tryg since 2012

Lead to Happiness


WEDNESDAY MARCH 2ND 2016 - 15:00-17:00  -  TRYG, KLAUSDALSBROVEJ 601, 2750 BALLERUP



Purpose of Module


MOTIVATE WITH HAPPYNESS, POSITIVE PSYCHOLOGY AND KNOWLEDGE OF THE INSTINCTIVE BRAIN 


Experts in the soft factors of leadership, such as happyness, positive psychology and the ADCAR model, which builds on knowledge of how fear and basic needs controls our brains, will lecture on how a leader can motivate.



What You Will Learn


An insight into the true  leadership role. Could that be your own career choise? Do you have what it takes?   


 

LARS HANSEN

Program direktør Lars Hansen underviser i ledelse og kommunikation, bl.a. ledere på alle niveauer hos Mannaz. Lars baserer meget af sin undervisning på egen-udviklede kurser ud fra forskning og lægger vægt på, at personlig udvikling foregår både på det bevidste og det psykodynamiske niveau. Lars har en fortid som bl.a. salgschef og kundeservicechef. Efter gymnasiet er Lars bankuddannet. I dag er han ansat hos Mannaz som konsulent i Leadership Management & Change Management.



LARS GINNERUP

Med udgangspunkt i foredraget Psykologien bag held og Sorte huller vil cand.psych. Lars Gillerup fra LykkeKlinikken give dig en indsigt i rene tilfældigheder versus styret held.


12 forskningsbaserede principper for styret held er resultatet af 10 års videnskabelig undersøgelse. Vel at mærke med 200 forsøgspersoner, der allerede fra start oplevede sig som meget heldige, og 200 forsøgspersoner, der fra start oplevede sig som meget uheldige. Efter tusindvis af interviews og hundredvis af videnskabelige, men underholdende eksperimenter, fandt forskerne anført af psykologiprofessor Richard Wiseman ud af, at der er afgørende forskelle på de meget heldiges og de meget uheldiges tænkning og adfærd. F.eks. ryster de uheldige aldrig deres rutiner. Det skal du prøve, ligesom vi beskæftiger os med, præcis hvordan man kan skabe held ud af uheld. To øvelser, der ikke bliver de eneste. Du får nemlig også to små, perspektivrige opgaver undervejs i det interaktive inspirationsforedrag. Der vil være mindst én aha-oplevelse for alle.



BJARTMAR JENSEN

Bjartmar Jensen, salgschef hos  Tryg Forsikring, taler om  hvordan gllæde og resultater motiverer. I Bjartmars rolle som leder er det især kombinationen af glade medarbejdere og det at skabe resultater, der motiverer ham i hverdagen.


Vi gør meget ud af at fejre vores succeser og resultater. Det sammen med konkurrenceelementet skaber automatisk en entusiasme og en glæde hos mine medarbejdere, og det er afgørende for min motivation. Når jeg samtidig ser mine medarbejdere udvikle sig og gøre karriere i Tryg, føler jeg, at jeg har succes som leder, siger han.