Personprofiler og ledertyper

 

VÆRT

SPONSOR

 

KALENDER

Tilføj til din ege nkalender

 

 

INSTRUKTØR

 

Person Profiler & Leder typer

 

SØNDAG 4.MARTS 2018 - 14:00-17:00 - ADRESSE: STIEN KULTUR OG AKTIVITETSCENTER

 

 

Modulets faglige indhold

 

HVILKEN PERSON TYPE ER DU? HVORDAN LEDER DU PERSONER DER ER ANDERLEDES?

 

Der hjemme og i skolen lærer vi den gyldne regel: "Behandl andre, som du selv ønsker at blive behandlet". Men det passer faktisk ikke! I stedet skal du "behandle andre, som de ønsker at blive behandlet".

 

Det vil du lære

 

EN INDSIGT I FIRE BASALE PERSONTYPER - DISCOVERY MODELLEN

 

Hvilken type er du? Lars de Fries fra Insights fortæller om forskellige persontyper og hvordan forskellige typers præferencer påvirker andre. Hvordan kan du hjælpe andre til at forstå sig selv bedre? Hvordan kan du kommunikere og lede effektivt? Nøglen til succes for både studerende, ledere og medarbejdere, er bevisthed

om egne styrker.

 

Denne introduktion kan hjælpe dig med at identificere egne styrker og derved styrke både relationer, forbedre samarbejdet og skabe en mere innovativ kultur omkring dig.

 

Insights anvender en enkel og tilgængelig firefarve-model til at forstå det enkelte menneskes individuelle præferencer. En personprofil hjælper dig med at afdække, hvem du er, og hvordan du interagerer med andre. Dette er dog kun en forsmag på den indsigt, du kan opnå ved hjælp af en personprofilanalyse. Dine svar under denne workshop vil indikere hvilken Discovery persontype du meget vel kunne være.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisator

 

SPONSOR: INSIGHTS DENMARK

INSTRUKTØR: LARS DE FRIES

FACILITATOR: MOGENS W. BROLIN