Jeg vil være chefen!

Jeg vil være chefen !

 

TORSDAG 8.MARTS 2018 - KL 15:00-17:00 - TRYG, KLAUSDALSBROVEJ 601, 2750 BALLERUP

 

 

Modulets faglige indhold

 

DANSK ERHVERSLIVS PROFILER GIVER ET BUD PÅ HVAD GOD LEDELSE ER

 

Dygtige ledere fra dansk erhvervsliv giver personlige bud på god ledelse.

 

 

Det vil du lære

 

Et indblik i den rene lederrole. Kan du se dig selv i rollen - måske et kariere valg?

 

MIKAEL TROLLE

Mikael Trolle er sportsdirektør og herrelandstræner i Volleyball Danmark. Mikael er også chefkonsulent inden for udvikling af High Performance Teams, coaching og træning i High Performance Institute, hvor han er partner. Ud over Mikael’s engagement i sportens verden, har han bl.a. også fungeret som ekstern coach for Den Kongelige Ballet og DR TV-Drama samt holdt over 400 inspirationsforedrag for dansk erhvervsliv. Mikael’s arbejde som landsholdstræner har bragt stor international fremgang med det danske herrelandshold. Han er Cand. Scient. i idræt og biologi fra Københavns Universitet. Mikael’s indlæg hedder “Dreams & Details - High Performance Leadership” og inspireret af hans nye bog, skrevet sammen med Jim Hagemann Snabe.

 

JACOB KARLSHØJ DØRING

Jacob Døring er stifter af og partner i headhuntervirksomheden Rosted & Partners, og var før det leder hos rådgivningsfirmaet Deloitte i 5 år. Hør om jobbet som ung leder i en organisation af high performers og det at gøre gode medarbejdere endnu bedre. Få et indblik i den energi en ung leder ofte lægger i jobbet og den indre stemme, der siger ”jeg kan godt – jeg skal vise dem skal jeg!” Jacob er i dag en del af ledelsen af Junior Chamber International i Danmark – en organisation for nutidens talenter og fremtidens ledere, hvor der er mulighed for at opbygge lederkompetencer gennem projekter i samarbejde med erhvervslivet.

 

 

LARS HANSEN

Lars Hansen er Client Director i Mannaz. Han har en baggrund fra den finansielle sektor, hvor han i 18 år har været i forskellige lederroller. De seneste 8 år har Lars arbejdet som intern og ekstern konsulent med speciale i implementering af strategien gennem struktur på forandringer og derigennem opnåelse af resultater. Gennemgående for hans arbejde er at skabe tillid i organisationen, så potentialet kan realiseres – dette gennem opbygning af stærke relationer.

 

 

Modul facilitator

 

MOGENS W. BROLIN

 

 

 

 

 

 

 

Arkiv 2010-2017

 

"JEG VIL VÆRE CHEFEN!" FOREDRAG MED HENNING DYREMOSE, ANDERS ELDRUP & ANDRE

LEDER.forendag seminarer har været hostet af Tryg og DONG Energy siden 2012

 

VÆRT

 

PARTNERE

 

KALENDER

Add to your own calendar

 

FOREDRAG