Den frivillige leder

VÆRT

 

KONCEPT

 

 

KALENDER

Tilføj til egen kalender

 

 

 

 

 

 

 

 

INSTRUKTØR

Den frivillige leder

LØRDAG 10.MARTS 2018 - 10:00-13:00 - BORUPGAARD GYMNASIUM

 

 

 

Modulets faglige indhold

 

LEDELSE AF FRIVILLIGE

 

God ledelse af frivillige handler om at kunne motivere og anerkende de frivillige, skabe et godt samarbejde og tydeligt formidle meningen med deres indsats. Alt det bliver sat på spidsen, når man leder frivillige!

 

Vil du kick-starte din leder-karriere som coach i den lokale idrætsforening? Måske bliver det springbrættet til at blive coach for din datters fodboldhold en gang - eller leder i erhvervslivet!

 

Instruktøren gennemgår nogle af dine muligheder for at fortsætte på idrætstræner-kurser og -uddannelser.

 

 

Det vil du lære

 

INDSIGT I HVORDAN MAN LEDER OG MOTIVERER FRIVILLIGE

 

Hvem er du som træner og leder? Er du til "den autokratiske", "den tilbagelænede" eller "den socialt-integrerende" stil?

 

Feedback som værktøj. Hvad er formålet med øvelsen/træningen? Du skal fokusere på spillernes færdigheder og styrker. Målet er at skabe læring og motivation. En evaluering som ”det var dårligt” er svær at omsætte til noget konstruktivt. En spørgende tilgang tvinger spilleren til at reflektere: Hvad synes du gik godt? Hvad kunne du have gjort bedre? Hvordan kan du forbedre dette til næste gang?

 

Hvad evaluerer du ud fra som træner? Egne mål? Gruppens mål? Er der på forhånd givet for alle kendte mål? Spillerne skal vide hvad der forventes af dem.

 

 

Facilitering

 

INSTRUKTØR: RUNE HANSEN ROLSTED FRA DGI NORDSJÆLLAND

FACILITATOR: MOGENS W. BROLIN