05.3 Kommunikation & Coaching

 

KALENDER

Facebook Event
Apple Calendar
Google Calendar

Tilføj til ein egen kalender

 

INSTRUKTØR

 

SPONSOR

Kommunikation & Coaching

SØNDAG 5.MARTS - 10:00-13:00 - STAVNSHOLTSKOLEN, FARUM

 

 

Modulets faglige indhold

 

KOMMUNIKERER DU DET MESTE - UDEN AT SIGE ÉT ORD!

 

Hvor mange måder kan man give hånd på? Du får prøvet mange måder. Og oplever hvordan vi kommuniker det meste af det vi udtrykker - uden at sige et ord!

 

 

Det vil du lære

 

ET INDBLIK I EFFEKTIV KOMMUNIKATIONS-TEKNIKKER

 

Lis Petersson har været coach siden 2000 og er uddannet indenfor effektiv kommunikation, pædagogik og NLP, men bruger desuden redskaber fra især den positive psykologi. Hun har mange års erfaring i at coache blandt andet erhvervsfolk, der vil udvikle deres karriere. Lis er bachelor i retorik fra Københavns Universitet og certificeret coach hos ICF (International Coaching Federation).

 

 

COACHING ER AT MOTIVERE

 

Når du skal motivere andre til at gøre noget, skal du tale til dem på en måde de kan lide og kan forstå. Og for at forstå andre, må du kunne lytte. Effektivt. Derfor skal vi træne dine ører og dit sprog, så du lærer at give andre ja-hatten på gennem feedback, der kan bruges til noget.

 

Coaching er en slags modsætning til at give gode råd. For gode råd er ofte noget, der ville passe til den, der giver dem. Og altså ikke til den, der modtager dem. Ligesom når din gamle farmor giver dig et godt råd, som er sødt og velment, men bare ikke passer ind i din virkelighed – og derfor ikke bliver brugt til noget. Når du skal lede andre, skal du kunne tale til dem på en måde, der både motiverer dem og så de forstår nøjagtigt hvad du mener.

 

 

Facilitering

 

SPONSOR: LIFECOACH

INSTRUKTØR: LIS PETERSSON

FACILITATOR: MOGENS W. BROLIN