27.2 Jeg vil være Chefen!

Jeg vil være chefen !

 

MANDAG 27.FEBRUAR 2017 - 15:00-17:00 - DONG ENERGY, NESA ALLÈ 1, 2820 GENTOFTE

 

 

Modulets faglige indhold

 

DANSK ERHVERSLIVS PROFILER GIVER ET BUD PÅ HVAD GOD LEDELSE ER

 

Dygtige ledere fra dansk erhvervsliv giver personlige bud på god ledelse.

 

 

Det vil du lære

 

Et indblik i den rene lederrole. Kan du se dig selv i rollen - måske et kariere valg?

 

JACOB DØRING PEDERSEN

Jacob Døring er stifter af og partner i Rosted & Partners, og har tidligere været leder hos rådgivningsfirmaet Deloitte. Hør om jobbet som ung leder i en organisation af high performers og det at gøre gode medarbejdere endnu bedre. Få et indblik i den energi en ung leder ofte lægger i jobbet og den indre stemme, der siger ”jeg kan godt – jeg skal vise dem skal jeg!” Jacob er i dag en del af ledelsen af Junior Chamber International i Danmark – en organisation for nutidens talenter og fremtidens ledere, hvor der er mulighed for at opbygge lederkompetencer gennem projekter i samarbejde med erhvervslivet.

 

LARS HANSEN

Lars Hansen er Programme Director i Mannaz. Han har en baggrund fra den finansielle sektor, hvor han i 17 år har været i forskellige lederroller. De seneste 7 år har Lars arbejdet som intern og ekstern konsulent med speciale i implementering af strategien gennem struktur på forandringer og derigennem opnåelse af resultater. Gennemgående for hans arbejde er at skabe tillid i organisationen, så potentialet kan realiseres – dette gennem opbygning af stærke relationer.

 

THOMAS DALSGAARD

For at kunne lede andre skal du først kunne lede dig selv. Og det er sværere end nogensinde. Du stiller sikkert store krav til dig selv, men hvornår er godt godt nok? Du har mange muligheder på et stadig mere fleksibelt arbejdsmarked, så hvad vælger du til og hvad vælger du fra? Du har travlt, så hvordan holder du fokus og træffer de rigtige beslutninger? Thomas Dalsgaard vil give sit perspektiv på, hvordan du håndterer det moderne arbejdsmarkeds store krav og leder dig selv, så du bedre kan træde i karakter som leder for andre.

 

Thomas har været i DONG Energy siden 2008 og er nu Executive Vice President med ansvaret for Bioenergy & Thermal Power, hvis fokus bl.a. er at sikre effektiv og fleksibel produktion af el og varme samt konvertere de danske kraftvarmeværker fra fossile brændsler til bæredygtig biomasse. Han er uddannet fra Aarhus Universitet med en Msc i Economics i 1993.

 

 

Modul facilitator

 

MARTIN B. BROLIN

 

 

 

 

 

 

 

Arkiv

 

TIDLIGERE PRÆSENTATIONER AF HENNING DYREMOSE, ANDERS ELDRUP & ANDRE

LEDER.forendag seminarer har været hostet af DONG og Tryg since 2012

 

VÆRT

 

SPONSORER

Facebook Event
Apple Calendar
Google Calendar

 

KALENDER

Add to your own calendar

 

FOREDRAG