23.2 High Performance

 

 

 

 

 

 

 

 

Arkiv

 

TIDLIGERE PRÆSENTATIONER AF HENNING DYREMOSE, ANDERS ELDRUP & ANDRE

Lead to High Performance & Happiness

 

TORSDAG 23.FEBRUAR - 15:00-17:00  -  TRYG, KLAUSDALSBROVEJ 601, 2750 BALLERUP

 

 

Modulets faglige indhold

 

HVORDAN LEDER DU ET HOLD AF HIGH PERFORMERE? HVORDAN BLIVER DE LYKKELIGE?

 

En ekspert i at lede high performere og en ekspert i positiv psykologi og arbejdsglæde giver hvert sit bud på hvordan du, som leder, kan motivere dit team.

 

 

Det vil du lære

 

En insigt ind i ægte leadership. Har du hvad der skal til?

 

MIKAEL TROLLE

Mikael Trolle er direktør og landstræner i Volleyball Danmark. Mikael er også chefkonsulent inden for udvikling af High Performance Teams, coaching og træning i High Performance Institute, hvor han er bestyrelsesformand. Mikael har siden 2002 været elitechef i Volleyball Danmark, tidligere Dansk Volleyball Forbund (DVBF), og fungeret som ekstern coach for Den Kongelige Ballet og Operaen og DR TV-Drama. De 10 år med Mikael som landsholdstræner har bragt stor international fremgang med det danske herrelandshold. Han er Cand. Scient. i idræt og biologi fra Københavns Universitet. Mikaels indlæg hedder i år "High Performance Leadership = Præstationsledelse".

 

 

LARS GINNERUP

Med det interaktive inspirationsforedrag Psykologien bag held vil cand.psych. Lars Ginnerup fra cph:learning give dig indsigt i styret held.

 

12 forskningsbaserede principper for styret held er resultatet af 10 års videnskabelig undersøgelse. Vel at mærke med 200 forsøgspersoner, der allerede fra start oplevede sig som meget heldige, og 200 forsøgspersoner, der fra start oplevede sig som meget uheldige. Efter tusindvis af interviews og hundredvis af videnskabelige, men underholdende eksperimenter, fandt forskerne anført af psykologiprofessor Richard Wiseman ud af, at der er afgørende forskelle på de meget heldiges og de meget uheldiges tænkning og adfærd. F.eks. ryster de uheldige aldrig deres rutiner. Det skal du prøve, ligesom vi beskæftiger os med, præcis hvordan man kan skabe held ud af uheld. To øvelser, der ikke bliver de eneste. Du får nemlig også to små, perspektivrige opgaver undervejs i det interaktive inspirationsforedrag.

 

 

 

Facilitator

 

VÆRT: HR CHEF BO ROMME, TRYG

FACILITATOR: MOGENS W. BROLIN

 

SPONSOR

KALENDER

Facebook Event
Apple Calendar
Google Calendar

Tilføj til din egen kalender

 

FOREDRAG

 

VÆRT

Tryg har været vært for LEDER.forendag seminarer siden 2012