26.2 Gamle værdier i en ny verden

SPONSOR

 

VÆRT

KALENDER

Facebook Event
Apple Calendar
Google Calendar

Tilføj til din egen kalender

 

 

 

 

 

INSTRUKTØRER

 

Bodil Fogh Hansen

Jørgen Agergaard

Jørgen Hansen

Diana Søe Sandell

 

 

KONCEPT

 

Det vil du lære

 

HVORFOR KLARER NOGEN SIG BARE BEDRE END ANDRE?

 

Et indblik i hvordan de gamle værdier kan gøre en forskel i din hverdag – selv i en disruptet verden.

 

Gruppen bag denne workshop har erfaring fra forskellige dele af erhvervslivet – lige fra at være selvstændig konsulent over Master Data Manager og HR chef til tidligere direktør i realkredit verdenen. Vi ønsker at bibringe jer viden om, hvad vi har oplevet gør en forskel også når der sker store forandringer omkring os; erfaringer som grundlag for dialog - krydret med en smule teori.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facilitering

 

KONCEPT: BODIL FOGH HANSEN

FACILITATOR: MOGENS W. BROLIN

Gamle værdier i en disruptet verden

 

SØNDAG 26.FEBRUAR - 10:00-13:00 - BORUGAARD GYMNASIUM, BALLERUP

 

 

Modulets faglige indhold

 

Når mange klarer sig lige godt rent fagligt, hvorfor er der så nogen, som bare opnår mere og større tilfredshed i livet end andre? Handler det kun om at kende bestemte teorier og kunne udføre bestemte funktioner, eller at man er introvert/ekstrovert? Eller skyldes det rent faktisk, at de lever ud fra nogle værdier, som gør en forskel?

 

Mange unge i dag vil have fleksibilitet og autonomi, men hvordan får man det flettet sammen med den omgivende verden, så man opnår de bedst mulige resultater? Hør om og deltag i diskussion om de værdier, som vi synes gør en forskel i, hvordan du opfattes af andre (og dig selv), og der med hvilke muligheder du får i livet…