Coaching eSport

Coaching Workshop

TID: KL 12:20-15:30 LOKATION: HYDR ESPORT, ROSENKÆRET 22A, 2860 SØBORG

 

 

Modulets faglige indhold

 

Hvordan kan du guide andre mod faglige mål, når du ikke har den faglige indsigt selv? Workshoppen demonstrerer hvordan en leder coacher, guider og motiverer sit team mod øget faglighed, uden at lederen nødvendigvis er den faglige ekspert selv.

 

Det vil du lære

 

INDSIGT I LEDELSESDICIPLINEN COACHING

 

Coaching er centralt for LEDER.forendag konceptet. GROW-modellen (Goal Reality Options Will) gennemgås kort, et metodeværktøj der guider dig gennem en coaching samtale. Derefter introduceres du til værktøjet Aktiv Lytning, hvor du lærer at stille relevante spørgsmål. Til sidst prøver du dig selv af som coach, når du guider dit team igennem en konkret faglig udfordring - i Counter-Strike universet hos vores vært, HYDR eSport.

 

 

VÆRT

KONCEPT

 

Workshoppen er inspireret af Michael Frosts coaching kurser, bl.a. kurset Coaching i organisationer. Michael Frosts coaching kurser har været en del af LEDER.forendag siden starten i 2010.

HYDR eSport Academy

 

INDSIGT I ESPORT UNIVERSET OG CS:GO

 

Hos HYDR eSport har vi en ambition om at tilbyde professionelle forhold og state-of-the-art faciliteter for alle med interesse for eSport. Vores langsigtede vision er at bringe eSporten ud af mørket og bidrage til, at eSport – gennem struktureret læring og med fællesskabet i fokus – vinder anerkendelse på lige fod med de traditionelle sportsgrene. På den korte bane er vores mission at gøre HYDR eSport til et fælles, socialt samlingspunkt for både drenge og piger i alle aldre, uanset niveau og baggrund.

 

HYDR eSport er stiftet af en bred kreds af eSport-entusiaster med vidt forskellige kompetencer og historik, heriblandt en tidligere danmarksmester i Counter Strike, en professionel spiludvikler, manden bag ”Magnus og Myggen” samt en række anerkendte erhvervsfolk. Aldersgruppen spænder fra 18 til 60 år – både mænd og kvinder. Vi brænder for at dyrke fællesskabet i og omkring sporten – og vi glæder os til at forme og udvikle fremtidens eSport-kultur sammen med vores medlemmer.

 

Workshop instruktører

 

HYDR ESPORT: VICTOR FENGER BRUUN DE NEERGAARD

1.NOVEMBER 2018